HEVOSLAAKSON TALLI etsii uusia pelaajia

Laji on ratsastus, joukkueen kotipaikka on Hevoslaakson talli. Vihti ja pelattava sarja Ratsastuskoulu. Joukkueeseen kuuluu 44 jäsentä ja kalenterissa on 0 tulevaa treeniä tai peliä.

Hei vaan kaikki hevosystävät!
Tervetuloa ratsastustunneille Hevoslaakson tallille. Tarkemmat tiedot tasoryhmistä löytyy www.hevoslaaksontalli.fi. Ratsastustunnit alkavat 8.8.2016 ja loppuvat 18.12.2016.
Hevoslaakson tallilla on ratsastuskoulun vakiotuntien lisäksi paljon kursseja ja muuta toimintaa, joten seuraa myös Ajankohtaista-palstaa tallin nettisivuilla ja facebookissa Hevoslaakson talli, ratsastuskoulu -sivuja.
Ota rohkeasti yhteyttä.
050 5620100/Raija Pohjolainen
050 5326160/Saara Pohjolainen

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 11 kuukautta sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
HEVOSLAAKSON TALLI: kokoonpano